Optredens 9 juni:
Ter gelegenheid van het 25ste Luchtgekoeld VW treffen organiseren we op zatardag 9 juni, daags voor het luchtgekoeld treffen een dag vol optredens.

15u Nina Butera, jong opkomend talent uit onze regio

17u De KetnetBand

19u Les Copines (Isabelle A, Ianthe Tavernier & Anne Van Opstal)

21u Steam-Factory, een covergroep uit de regio die het dak van de tent zal spelen

 ------------------------------

25ste Luchtgekoeld VW treffen 10 juni:

Het 25ste luchtgekoelde VolksWagen treffen georganiseerd door VW keverclub B.Bunny's zal plaatsvinden in de schaduw van het Kasteel van Beersel. VW Keverclub B.Bunny's hoopt op een zonnige zondag zodat vele liefhebbers zin hebben om met hun geliefde oude volkswagen (tot 1991) naar het kasteel te komen en de bezoekers een leuke familie uitstap kunnen beleven. De kindjes kunnen zich uitleven op de verschillende springkastelen of hun gezichtje laten schminken. De parels van oldtimers zullen de hele dag door te bezichtigen zijn aan het kasteel. Ook een bezoekje aan het historische kasteel behoort tot de mogelijkheden.

De toegang tot het treffen voor bezoekers is gratis, bezoek aan het kasteel helaas niet.

 ------------------------------

Oldtimer  rondrit 9 juni:

op zatardag 9 juni, daags voor het luchtgekoeld VW treffen organiseerd WV Keverclub B.Bunny's een individuele oldtimer rondrit ism Aircooled VW Belgium. Deze rondrit staat open voor al wat rijdt en oldtimer is. Auto' moto, vespa, ...

Deelname is 5€ en men kan vertrekken tussen 10.30u en 12u voor een rit van +- 100km door de zennevallei en het pajottenland.

Vertrek en aankomst: Kasteel van Beersel, lotsestraat 65 1651 Beersel